CERILLO INTRODUCEERT HET DUET CO-CULTURE SYSTEEM

Ongeacht welke micro-plate reader je gebruikt, Cerillo biedt een innovatieve universele microplate aan met het Duet Co-Culture systeem. Deze geavanceerde microplate is ontworpen om te voldoen aan de eisen van diverse laboratoria en onderzoeksinstellingen. De Duet microplate heeft de capaciteit om maar liefst 18 zogenaamde Duets te accommoderen, waardoor het een veelzijdige en kostenefficiënte keuze is voor onderzoekers en wetenschappers.

Het Duet Co-Culture systeem opent de deur naar een breed scala aan experimentele mogelijkheden. Of je nu werkt aan microbiologisch onderzoek, celkweekexperimenten, genetische studies, of andere wetenschappelijke disciplines, de Duet microplate biedt ongeëvenaarde flexibiliteit. Je kunt verschillende micro-organismen, cellen of monsters gelijktijdig kweken en analyseren, waardoor de efficiëntie van je laboratoriumwerk aanzienlijk wordt verbeterd.

Met Cerillo's Duet microplate ben je verzekerd van nauwkeurige en betrouwbare resultaten, ongeacht de micro-plate reader die je gebruikt. Het is een waardevolle aanvulling op elk laboratorium en stelt onderzoekers in staat om complexe experimenten uit te voeren met gemak en precisie. Ontdek de mogelijkheden van het Duet Co-Culture systeem en til je onderzoek naar nieuwe hoogten met Cerillo.

 

 

Copyright by Kentron Microbiology B.V. | Created by vir2biz |  Algemene voorwaarden |  Privacyverklaring |  Disclaimer |