OVER KENTRON MICROBIOLOGY

Kentron Microbiology BV staat aan de spits van microbiologische innovatie en voorziet in een uitgebreid scala aan hoogwaardige laboratoriumapparatuur en consultancydiensten.

Wij bedienen laboratoria in diverse sectoren, waaronder de levensmiddelen-, medische- en farmaceutische industrie, R&D-centra, universiteiten en laboratoria die zich richten op microbiologische en genetische studies. Onze kracht ligt ook in het bieden van maatwerkoplossingen voor specifieke projecten, zoals de ontwikkeling van de unieke rechthoekige anaerobe pot, de A-box.

Kentron Microbiology BV is uw vertrouwde partner voor hoogwaardige microbiologische oplossingen en consultancydiensten. Samen kunnen we uw onderzoek naar nieuwe hoogten brengen en uw unieke behoeften aan laboratoriumapparatuur vervullen.

​(tekst gaat verder onder de foto)

  • Laboratoriumapparatuur voor de microbiologie: Wij zijn toegewijd aan het leveren van geavanceerde laboratoriumapparatuur die voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze expertise omvat een breed scala aan instrumenten en hulpmiddelen die essentieel zijn voor microbiologisch onderzoek.

  • Anaerobe kasten: Kentron Microbiology BV is trots op het aanbieden van anaerobe kasten van topkwaliteit, waardoor de groei en studie van anaerobe micro-organismen optimaal kunnen verlopen. Deze kasten zijn cruciaal voor nauwkeurigheid in microbiologische experimenten.

  • Labapparatuur van Sheldon Manufacturing USA: Als vertegenwoordiger van Sheldon Manufacturing USA bieden wij hoogwaardige laboratoriumapparatuur die voldoet aan de strengste industriële normen. Deze apparatuur is van onschatbare waarde voor laboratoria in diverse sectoren.

  • Incubatie in speciale bead baden: Wij vertegenwoordigen Lab Armor, een toonaangevend merk op het gebied van incubatie in speciale bead baden. Deze technologie zorgt voor stabiele incubatieomstandigheden en betrouwbare resultaten.

  • Cerillo's Stratus - Compacte Micro Plate Reader: Cerillo's Stratus is een baanbrekende compacte microplaatlezer die prestaties en precisie levert in een compact formaat. Dit is ideaal voor laboratoria met beperkte ruimte.

Kentron Microbiology BV is uw vertrouwde partner voor hoogwaardige microbiologische oplossingen en consultancydiensten. Samen kunnen we uw onderzoek naar nieuwe hoogten brengen en uw unieke behoeften aan laboratoriumapparatuur vervullen.

Copyright by Kentron Microbiology B.V. | Created by vir2biz |  Algemene voorwaarden |  Privacyverklaring |  Disclaimer |