BACTRON 400 HP VERWACHT IN Q4-2023

Het nieuwe BACTRON 400HP-model staat gepland voor release in het vierde kwartaal van 2023 en belooft een revolutie teweeg te brengen in microbiologische incubatoren. Dit geavanceerde model biedt tal van verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger, de Bactron 300, waardoor het een essentiële aanwinst wordt voor laboratoria en onderzoeksinstellingen wereldwijd.

Enkele opvallende kenmerken van de BACTRON 400HP zijn onder andere:

Ingebouwde Hepafilter: Dit innovatieve kenmerk zorgt voor een verbeterde luchtkwaliteit in de incubator, wat van cruciaal belang is voor gevoelige microbiologische processen.

Kleuren Touch Sensor: De intuïtieve kleurentouchsensor maakt eenvoudige en nauwkeurige bediening mogelijk, waardoor gebruikers de incubator moeiteloos kunnen configureren en monitoren.

Multi-sensor Functionaliteit: De BACTRON 400HP is uitgerust met sensoren voor zuurstof, temperatuur en relatieve luchtvochtigheid, wat zorgt voor nauwkeurige en consistente incubatieomstandigheden.

Te openen Front: Het ontwerp van de incubator omvat een handige te openen voorkant, waardoor gebruikers gemakkelijk toegang hebben tot de binnenkant voor reiniging en onderhoud, of om apparatuur toe te voegen.

De BACTRON 400HP vertegenwoordigt de nieuwste stap voorwaarts in het kweken van organismen in een zuurstofvrije omgeving met de nieuwste technologieën en belooft onderzoekers een geavanceerde en betrouwbare omgeving voor hun experimenten. Bereid je voor op de toekomst van microbiologisch onderzoek met dit opwindende nieuwe model.

 

 

 

 

Copyright by Kentron Microbiology B.V. | Created by vir2biz |  Algemene voorwaarden |  Privacyverklaring |  Disclaimer |